FRANCHISE EXPO 2018 , PARIZ, FRANCUSKA

RAS-PrivKomora.jpg

RAS I PKS POZIVAJU PRIVREDNIKE DA SE PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA SAJMU FRANŠIZINGA U PARIZU

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju sve zainteresovane privrednike da se prijave za nastup na Međunarodnom sajmu franšizinga, koji se održava od 25. do 28. marta 2018. godine, u Parizu u Francuskoj.

Sajam se održava 37. put, a Republika Srbija će se 2018. godine predstaviti u okviru Nacionalnog paviljona.

Nastup na sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Učešće srpskih kompanija na jednom od najuglednijih međunarodnih sajmova franšizinga u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

"FRANCHISE EXPO" okuplja najprestižnije brendove sveta, svih privrednih delatnosti, kao i one koji su tek u razvoju. U 2017. godini, ovaj najznačajniji evropski sajam ove vrste okupio je izlagače i predstavnike franšizne industrije iz 24 zemlje, učestvovalo je 138 inostranih brendova i zabeleženo više od 35.000 posetilaca, nacionalnih i međunarodnih asocijacija i eksperata na polju franšiznog poslovanja.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, kao i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji, koji imaju razvijeni franšizni koncept, tj. imaju razvijenu distributivnu mrežu za internacionalni plasman proizvoda ili usluga.

Rok za dostavljanje prijava je utorak 19. decembar, do 16,00 časova, na e-mail: marica.vidanovic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs.

 

Više informacija nalazi se u pratećoj dokumentaciji:

Poziv za učešće na sajmu Franchise Expo 2018

Pravila o učestvovanju na sajmu

Prijava za sajam Franchise Expo 2018