GULFOOD 2018, DUBAI

RAS-PrivKomora.jpg

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE „GULFOOD“ 2018, DUBAI, UAE

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda „GULFOOD“ koji će se održati u Dubaiju, UAE, u periodu od 18. do 22. februara 2018. godine.

„GULFOOD“ (www.gulfood.com) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributeri i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam se prostire na 100.000m², a godišnje ga poseti preko 95.000 posetilaca iz oko 100 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 5.000 izlagača u 8 sektora.

Na sajmu „GULFOOD“ 2018. godine, Srbija će se prvi put predstaviti sa svojim proizvodima u jednoj od glavih hala Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, na nacionalnom štandu površine 60m2.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrambene industrije.

Ovom prilikom pozivamo sve privrednike da se prijave za učešće na predstojećem sajmu u okviru nacionalnog štanda. Rok za prijavljivanje je utorak, 5. decembar do 16 časova, na e-mail: zorana.delic@pks.rs i danijela.strizak@pks.rs

 

Prateća dokumentacija:

 

Poziv za učešće na sajmu Gulfood 2018

Pravila o učestvovanju na sajmu

Prijava za sajam Gulfood 2018