PARIZ 2018, „SIAL“

RAS-PrivKomora.jpg

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE „SIAL“ 2018, PARIZ

 

BEOGRAD – 23. marta, 2018. godine - Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju zainteresovane privrednike da se prijave za učešće na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „SIAL 2018“ koji će se održati u Parizu od 21. do 25. oktobra, 2018. godine.

Pravo učešća imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrambene industrije.

Poziv je otvoren do ponedeljka 09. aprila do 16 časova, a popunjenu prijavu je potrebno poslati na e-mail: zorana.delic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs.

Nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „SIAL 2018“ omogućava izlagačima sticanje novih poslovnih kontakata i plasiranje proizvoda na novim tržištima.

Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

„SIAL“ (www.sialparis.com) je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Francuske i Evropske unije. U 2016. sajam je posetilo 155.700 specijalizovanih kupaca i distributera iz 194 zemlje, od kojih su 71% donosioci odluka koji su tokom pet dana trajanja sajma imali za cilj pronalazak novih dobavljača. Proizvode je predstavilo više od 7.020 izlagača iz 109 zemalja.

Kontakt osoba za dodatne informacije: Zorana Delić, PKS, 011/ 3304 540.

 

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu.

Prijava za sajam.