PRODEXPO 2018, MOSKVA

RAS-PrivKomora.jpg

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE „PRODEXPO“ 2018, MOSKVA

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda „PRODEXPO“ koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 5. do 9. februara 2018. godine.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i organizuju plasman na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i ostvare nove poslovne kontakte.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributeri i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Sajam godišnje poseti više od 60 hiljada posetilaca iz oko 100 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 2.200 izlagača iz 58 i 29 nacionalnih ekspozicija zemalja Evrope, Azije, Afrike, Amerike i Australije.

Na sajmu „PRODEXPO“ 2018. godine, Srbija će se predstaviti svojim proizvodima na nacionalnom štandu površine 120 m2.

Pravo na učešće na sajmu imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrambene industrije.

Ovom prilikom pozivamo sve privrednike da se prijave za učešće na predstojećem sajmu u okviru nacionalnog štanda. Rok za prijavljivanje je utorak, 5. decembar do 16 časova, na e-mail: zorana.delic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs

 

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu Prodexpo 2018

Pravila o učestvovanju na sajmu

Prijava za sajam Prodexpo 2018