FRANCHISE EXPO 2018, ПАРИЗ, ФРАНЦУСКА

RAS-PrivKomora.jpg

РАС И ПКС ПОЗИВАЈУ ПРИВРЕДНИКЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ НА САЈМУ ФРАНШИЗИНГА У ПАРИЗУ

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају све заинтересоване привреднике да се пријаве за наступ на Међународном сајму франшизинга, који се одржава од 25. до 28. марта 2018. године, у Паризу у Француској.

Сајам се одржава 37. пут, а Република Србија ће се 2018. године представити у оквиру Националног павиљона.

аступ на сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте. Учешће српских компанија на једном од најугледнијих међународних сајмова франшизинга у Европи, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.

"FRANCHISE EXPO" окупља најпрестижније брендове света, свих привредних делатности, као и оне који су тек у развоју. У 2017. години, овај најзначајнији европски сајам ове врсте окупио је излагаче и представнике франшизне индустрије из 24 земље, учествовало је 138 иностраних брендова и забележено више од 35.000 посетилаца, националних и међународних асоцијација и експерата на пољу франшизног пословања.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, као и предузетници регистровани у Републици Србији, који имају развијени франшизни концепт, тј. имају развијену дистрибутивну мрежу за интернационални пласман производа или услуга.

Рок за достављање пријава је уторак 19. децембар, до 16,00 часова, на e-mail: marica.vidanovic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs.

 

Више информација налази се у пратећој документацији:

Позив за учешће на сајму Franchise Expo 2018

Правила о учествовању на сајму

Пријава за сајам Franchise Expo 2018