MOSBUILD 2018, МОСКВА, РУСИЈА

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ГРАЂЕВИНСКЕ ИНДУСТРИЈЕ MOSBUILD У МОСКВИ

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на 24. Међународном сајму грађевинске индустрије „MOSBUILD“ који ће се одржати у Москви од 3. до 6. априла 2018. године.

Сајам „MOSBUILD“ је највећи сајам грађевине и опремања у Русији и региону, а спада и међу водеће сајмове из ове индустрије у свету. У 2017. години, своје производе и услуге је представило око 1.200 компанија, из 40 земаља. Сајам је посетило око 65.000 професионалаца из области грађевине и опремања.

Од 2017. године, сајам „MOSBUILD“ постаје део WorldBuild концепта, а излагачима се пружа могућност коришћења бесплатне онлајн платформе WorldBuild365 преко које могу своје производе и услуге да представе купцима и дистрибутерима из целог света.

На сајму „MOSBUILD“ Србија се представља са својим производима и услугама у павиљону 7 на националном штанду површине 130m2.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која послују у области грађевинске индустрије.

РАС и ПКС позивају све заинтересоване да се пријаве најкасније до уторка 12. децембра 2017. године, до 16 часова, на e-mail: jelena.savic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs.

 

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму MOSBUILD 2018

Правила о учешћу на сајму

Пријава за сајам MOSBUILD 2018