МОСКВА 2018, „WORLD FOOD MOSCOW“

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „WORLD FOOD MOSCOW“ 2018, МОСКВА

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на Међународном сајму прехрамбених производа „WORLD FOOD MOSCOW“ који ће се одржати у Москви од 17. до 20. септембра 2018. године. 

 

Наступ на сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте. Традиционално учешће српских компанија на једној од најугледнијих међународних изложби прехрамбених производа у Русији, региону Заједнице Независних Држава и шире, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу. 

 

WORLD FOOD MOSCOW“ (http://www.world-food.ru) је водећи међународни сајам из области прехрамбене индустрије на тржишту Русије и земаља бившег Совјетског Савеза. Постоји 27 година и одржава се на преко 56.000 m² у оквиру сајамског изложбеног простора „Експоцентар“. У 2017. години сајам је посетило око 30.000 хиљада посетилаца из 90 земаља који су имали прилику да се упознају са производним програмом више од 1.516 излагача из 62 земље света. 

 

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом готових и полуготових производа из области прехрамбене индустрије. 

 

Пријаве су отворене до понедељка 26. марта до 16 часова, а шаљу се електронском поштом на e-mail: zorana.delic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs

 

Више информација налази се у пратећој документацији у наставку, а за све додатне информације, можете контактирати Зорану Делић, Привредна комора Србије на број 011/ 3304 540.

 

Пратећа документација:

 

Позив за учeшћe на саjму.

Правила о учeствовању на саjму.

Приjава за саjам.