VESTI

Belgrade Food Show 2019 – mesto za premijum i inovativne proizvode

Aug 15, 2019

Drugi po redu Međunarodni sajam i konferencija visokokvalitetne hrane Belgrade Food Show 2019 održaće se 10. i 11. oktobra 2019. godine, u Belexpocentru u Beogradu. Mimo izložbenog dela događaja, biće održana konferencija na kojoj će govoriti stručnjaci i predstavnici industrije, a organizovaće se i B2B sastanci proizvođača i kupaca.

Belgrade Food Show je mesto gde se domaći i regionalni prehrambeni proizvodi poznati po kvalitetu, tradiciji i inovativnosti predstavljaju široj publici. Zbog toga ovogodišnji sajam i konferencija idealna šansa za proizvođače hrane da predstave svoje proizvode, pokažu kvalitet, ljubav i ideje koje stoje iza njihovih proizvoda, a da pritom nešto nauče i dogovore dobre poslove sa partnerima iz regiona i inostranstva.

Razvojna agencija Srbije, zajedno sa partnerima, vas poziva da budete deo ovog događaja i predstavite svoje najnovije premijum i visokokvalitetne proizvode od voća, povrća, mesa i mleka, sretnete se s ključnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima.

Takođe, u konferencijskom delu događaja ćete moći da čujete od stručnjaka koji su to trendovi u svetu u ovoj industriji, koje su perspektive kada je reč o „specialty food“, kako doći do željeng tržišta, kao i o prilikama za izvoz i brojnim uspešnim pričama, stavovima i očekivanjima kupaca...

Iako prvi po redu, prošlogodišnji Belgrade Food Show ostvario je značajne rezultate i ispunio očekivanja industrije, sa preko 80 izlagača, preko 32 kupca iz 11 zemаlja sveta i više od 100 kompanija koje su učestvovale u B2B segmentu, i to u preko 130 organizovanih sastanaka proizvođača i kupaca.

Zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do 10. septembra popunjavanjem prijave na linku  http://belgradefoodshow.rs/bfs2019/