VESTI

Trebinje -B2B sastanci na konferenciji preduzetništva žena

Sep 13, 2019

Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo ekonomije i preduzetništva Republike Srpske, zajedno sa ostalim partnerima organizuju „Treću konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj“ u okviru projekta „Podrška ženskom preduzetništvu Republike  Srpske “ podržanog od  EBRD-a. Konferencija će se održati u sredu, 25. septembra 2019. godine u Trebinju u Kulturnom centru Trebinje, sa početkom u 10:00 sati, a pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva.

Cilj konferencije je unapređivanje znanja, razmena iskustava i podrška saradnji žena preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije predviđena su predavanja i prezentacije strateških ciljeva ženskog preduzetništva, programa podrške razvoju ženskog preduzetništva, kao i panel diskusija na kojoj će biti reči o važnim temama za žensko preduzetništvo.

Takođe, na ovom događaju će se potpisati sporazumi o saradnji između ženskih udruženja iz regiona. U okviru ove konferencije i aktivnosti Evropske mreže preduzetništva održaće se B2B sastanci za sve registrovane učesnike. 

 Poziv za učešće na poslovnim susretima i konferenciji je otvoren do 20. septembra, učešće je besplatno, a registracija obavezna.

Zainteresovani se mogu registrovati do 20.09.2019. godine putem linka:

http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/