VODIČ ZA IZVOZ VOĆA I POVRĆA NA TRŽIŠTE NORDIJSKOG REGIONA

VODIČ ZA IZVOZ VOĆA I POVRĆA NA TRŽIŠTE NORDIJSKOG REGIONA

 

Sa više od 26,5 miliona potrošača, značajnom potrošačkom moći stanovnika i više od 74,5 milijardi prometa u maloprodaji, tržište nordijskog regiona ima veliki potencijal za uvoz poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Zemlje Nordijskog regiona – Švedska, Norveška, Finska i Danska pokazuju visok stepen regionalne povezanosti, veoma razvijenu ekonomsku i trgovinsku saradnju, kao i slične političke sisteme. Zbog toga, prilikom pripreme i ulaska na tržište jedne od zemalja, možete istovremeno planirati i širenja poslovanja u drugim zemljama Nordijskog regiona.

Nordijsko tržište je izuzetno “zahtevno”, zbog čega je neophodno da kompanija bude dobro pripremljena i spremna da isporuči proizvode visokog kvaliteta, ispunjavajući, pri tome, neophodne standarde, pre svega, HACCP, BRC i IFS za plasman proizvoda u maloprodajne lance. Takođe, praćenje trendova na tržištu, postojanje funkcionalne, moderne i atraktivne ambalaže proizvoda, poznavanje procedura za ulazak u kanale distribucije i načina pregovaranja glavni su preduslovi koje kompanije moraju da ispune prilikom plasmana.

"Vodič za izvoz voća i povrća na tržište Nordijskog regiona" predstavlja polaznu tačku za upoznavanje tržišta, jer pokriva najvažnije oblasti:

  • Pregled tržišta
  • Analizu tržišta
  • Distributivne kanale
  • Regulative i procedure za uvoz

Pored Vodiča, na raspolaganju su i video serijali posvećeni izvozu, kako na tržište Nordijskog regiona, tako i a tržišta Bliskog istoka i SAD.

BROŠURA - VODIČ ZA IZVOZ VOĆA I POVRĆA NA TRŽIŠTE NORDIJSKOG REGIONA:

Tržišta Nordijskog regiona nisu nedostižna. Uz ispunjavanje svih zahteva i propisa za uvoz i plasman proizvoda, koja vam predstavljamo u “Vodiču za izvoz svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća na tržišta Nordijskog regiona“, put do krajnjeg kupca omogućen je bez većih nepoznanica, prepreka ili problema.