VESTI

B2B susreti u okviru „SEE Automotive Conference – Connect&Supply 2021“ – 8. i 9. jun

May 25, 2021

 

Sedma godišnja konferencija o automobilskoj industriji zemalja Jugoistočne Evrope "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2021", u organizaciji Automobilskog klastera Srbije, biće održana u virtulenom formatu od 8. do 9. juna.

SEE automotive cov.png

SEE Automotive Conference Connect&Supply - Automobilski klaster Srbije

 

Događaj će tradicionalno obuhvatiti konferenciju, planiranu za 8. jun, i B2B segment zakazan za 9. jun. Razvojna agencija Srbije (RAS), u okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva, organizator je međunarodnih poslovnih susreta .

Ovogodišnja konferencija“SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2021"  imaće fokus na OEM i kako reaguju u kriznim periodima, TIER1 dobavljača, tehnologijama i potencijalima automobilske industrije i liderima u ovom sektoru u regionu Jugoistočne Evrope.

Cilj događaja je da okupi i poveže OEM i TIER1&2 dobavljače i  relevantne institucije kako bi se unapredio razvoj automobilske industrije u regionu.

Konferencija i B2B susreti pružaju mogućnost za pronalaskom kvalifikovanih dobavljača, novih međunarodnih klijenata, razmenom iskustva i znanja u segmentu novih tehnologija i inovacija, kao i istraživanju novih opcija za investiranje.

Učešće na poslovnim susretima (B2B segment) je besplatno. Potrebno je registrovati se do 7. juna putem linka: https://see-automotive-connect-supply-2021.b2match.io/

Prethodnih godina ova konferencija i B2B susreti značajno su doprineli povezivanju i razvoju poslovanja automobilskog sektora u ovom delu Evrope i time potvrdile potrebu da se događaj uvrsti u tradicionalan godišnji susret i saradnju na nivou ove industrije.