VESTI

Budite deo Torino Fashion Week 2020 Digital i poslovnih susreta za modnu industriju

Jul 14, 2020

 

Razvojna agencije Srbije, kao deo Evropske mreže preduzetništva, podržava besplatne virtuelne poslovne susrete u modnoj industriji - Torino Fashionmatch 2020 - Virtual, koji se održavaju od 5. do 8. oktobra 2020. godine i poziva zainteresovane da se prijave za učešće na ovom događaju.

 

Ovi poslovni susreti namenjeni su modnim dizajnerima/stilistima, modnim brendovima/proizvođačima odeće, proizvođačima tekstila i modnih detalja, prodavcima/distributerima, platformama za e-prodaju, PR agencijama/konsultantima, kao i univerzitetima/institucijama za istraživanja i razvoj. Događaj je prilika za pronalaženje novog poslovnog partnera, kupca ili distributera u ovoj industriji.

Registracija za poslovne susrete Torino Fashionmatch 2020 - Virtual je besplatna i vrši se putem linka: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/

Prijave su otvorene do 30. septembra 2020. godine.

Torino Fashionmatch 2020 - Virtual su poslovni susreti koji se održavaju okviru petog po redu modnog događaja Torino Fashion Week 2020 Digital. Zbog pandemije virusa Covid- 19, Torino nedelja mode ovog puta biće održana digitalno, od 3. do 9. oktobra ove godine.

U fokusu ovog modnog događaja su mladi modni dizajneri, mala i srednja preduzeća iz modne industrije, novi brendovi koji žele biti primećeni, a teže održivosti i kvalitetu. Modne revije, u okviru ovog događaja, biće emitovane u direktnom prenosu zajedno sa intervjuima dizajnera, održavanjem različitih vebinara i pružanjem usluga e-trgovine.

Više informacija o ovom modnom događaju možete naći na linku: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/page-3101  

 

torino fashion week 2020.png