VESTI

International Mobility Days 2020 – Prijavite se za B2B sastanke

Oct 13, 2020

U saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije, а u okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), Privredna komora Austrije i organizacija Advantage Austria pozivaju kompanije iz različitih sektora da budu deo virtuelne konferencije i međunarodnih poslovnih susreta International Mobility Days 2020, koji će se održati 19-20 novembra.

 

Tema mobilnosti je tema budućnosti, a ovi događaji posebno će se fokusirati na Urban mobility rešenja mobilnosti u gradovima i zajednicama. Biće reči o Smart mobilnosti u gradovima, Vidovima prevoza budućnosti, Zelenoj mobilnosti, kao i High-tech saobraćajnoj infrastrukturi i održavanju.

Mobilnost je atraktivna tema u svim segmentima života, pa je i deo portfolija mnogih industrija i kompanija. Zato očekuje da će ovi internacionalni poslovni sastanci u virtuelnoj formi okupiti učesnike iz 40 zemalja i imati oko 500 prethodno ugovorenih sastanaka.

International Mobility Days 2020 je idealna prilika za razgovor sa predstavnicima kompanija, istraživačkih centara, univerziteta, kao i sa trgovinskim savetnicima koji mogu dati značajne informacije i savete o tržištu i pristupu stranih tržištima.

B2B susreti se održavaju online, a učešće je besplatno. Neophodno je registrovati se, kreirati profil kompanije i izabrati željene sastanke unapred.