VESTI

„Match 4 Energy Waste Water“ Skoplje

Sep 19, 2019

U okviru Prvog međunarodnog  sajma i konferencije o obnovljivoj energiji, energetskoj efikasnosti, vodi i upravljanju otpadom „Renexpo“ u Skoplju, biće organizovan poslovni događaj pod nazivom  „Match 4 Energy Waste Water“ 3. i 4. decembra ove godine, u hotelu Aleksandar Palace.

„Renexpo“ je sajam koji će okupiti preko 1.200 eksperata u oblasti energije i voda, i više od 60 izlagača iz 15 zemalja. Takođe, predstavnici zemalja iz regiona Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Albanije biće prisutni na sajmu, kao i na B2B sastancima.

Poslovni susreti deo su aktivnosti Evropske mreže preduzetništva, a Razvojna agencija Srbije kao koorganizator istih poziva zainteresovane da se prijave za učešće na tim susretima.

Poslovni događaj će omogućiti razmenu znanja, iskustava i inovacija u oblasti energetske efikasnosti. Okupiće profesionalce u tom polju, vlasnike projekata iz regiona, kao i investitore iz evropskih zemalja.

Učešće na B2B sastancima je besplatno, a planirani su individualni, prethodno zakazani, sastanci od po 20 minuta, i to na engleskom jeziku.

O načinu prijave, detaljima konferencije i poslovnih susreta možete više saznati na linku:

http://www.match4energywastewater.talkb2b.net/page/25/What+is+a+matchmaking+event?