VESTI

Međunarodni poslovni susreti “HYGIENALIA PULIRE 2021” u Madridu

Sep 20, 2021

 

U okviru aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN) tokom trajanja sajma “HYGIENALIA PULIRE 2021” u Madridu (9-11 novembar), biće održani i međunarodni poslovni susreti koji su predviđeni i uživo, kao i virtuelno, i to 9. i 10. novembra.

8375120888-b70ead037a.png

 

Razvojna agencija Srbije (RAS) poziva sve zainteresovane kompanije iz sektora higijenskih proizvoda, proizvoda za ćišćenje i održavanja da se prijave za učešće u ovim B2B susretima, i tako kreiraju nova međunarodna poslovna partnerstva.

HYGIENALIA PULIRE 2021 je jedan od najvažnijih sajmova u Španiji kada je reč o industriji higijenskih proizvoda i proizvoda za čišćenje i održavanje.

Sajam, kao i poslovni susreti, namenjeni su industrijskim korisnicima pomenutih proizvoda, sektorima ugostiteljstva i usluga, zdravlja, kompanijama iz hemijskog sektora, industrijskih mašina za čišćenje, pest-control, proizvođačima uniformi i radnih odela i slično.

Učesnici će imati priliku da podele iskustva i znanja o novim tehnologijama u sektoru, znanja o procesima proizvodnje, kao i informacije o targetima prodaje i trendovima u ovoj industriji, a sve u cilju lakšeg pronalaženja novih internacionalnih poslovnih kontakata i partnera.

Prijave se obavljaju online i to putem linka - https://hygienalia-fair-brokerage-event.b2match.io/home

Planirani su sastanci u trajanju od 20 minuta. Zainteresovane kompanije treba da se prijave za učešće, kreiraju kompanijske profile na platformi u cilju bolje prezentacije firme i proizvoda, a imaće mogućnost  bukiranja sastanaka unapred sa željenim firmama.

 

Datumi:

  • Rok za online prijavu - 10.11.2021. godine
  • Održavanja B2B sastanaka – 9. i 10. novembar

 

Hygienalia Pulire sajam okuplja 141 izlagača i 6.426 profesionalnih posetilaca, uključujući i međunarodne posetioce iz 47 zemalja.