VESTI

MEĐUNARODNI POSLOVNI SUSRETI U BERLINU ZA AVIO INDUSTRIJU

Jun 13, 2022

 

Međunarodni poslovni susreti za “International Aerospace Days Berlin 2022” održavaju se od 22. do 24. juna tokom trajanja sajma ILA BERLIN 2022. RAS i Evropska mreža preduzetništva, kao partneri B2B događaja pozivaju kompanije iz avio sektora da se registruju i učestvuju u predstojećim poslovnim susretima.

 

cover aerospace b2b.jpg

Foto: Shutterstock

 

Međunarodni dani vazduhoplovstva u Berlinu (International Aerospace Days Berlin 2022) održavaju se tokom ILA Berlin 2022 i obuhvataju poslovne sastanke, kao i tematski vođena putovanja (poslovne ture) i poslovne sesije posvećene najvažnijim trendovima i inovacijama u sektoru.

Ovaj B2B događaj je dobra šansa da kompanije u sektoru i povezanim sektorima postignu vežu vidljivost svog poslovanja i pronađu nove međunarodne partnere za saradnju za istraživanje, tehnologiju i inovacije.

Upoznavanje sa potencijalnim poslovnim partnerima iz Berlin-Brandenburga, ali i iz celog sveta, moguće je i uživo u hali 3A - štand 365, kao i onlajn 22, 23. i 24. juna.

Predviđeni su sastanci u trajanju od po 20 minuta. Učešće u druženju je besplatno, ali je potrebna ulaznica za ILA Berlin 2022 za one koji žele da se sastanu na licu mesta. Onlajn učesnici treba da se registruju, i to putem linka: https://iad-berlin-2022.b2match.io/