VESTI

Nađite poslovnog partnera za vaše inovativne projekte - B2B @Hannover Messe 2020

Jun 02, 2020

 

Razvojna banka Donje Saksonije - Nbank iz Nemačke, deo Evropske mreže preduzetništva, u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije, organizuje Technology & Business Cooperation Days 2020 koji će se održati online od 13. do 16. jula 2020. godine.

 

Iako je najveći sajam industrije i tehnologije Hannover Messe otkazan u ovoj godini, poslovni susreti će svakako biti održani putem online platforme. Ovaj događaj okuplja inovativne kompanije i istraživačke organizacije sa ciljem pronalaženja partnera za nove razvojne i inovativne projekte. Fokus je na kompanijama iz 4.0 industrije i pametnih fabričkih rešenja, energetski efikasnim proizvodnim tehnologijama, alatima za merenje, održivom razvoju i mobilnosti.

RAS vas poziva da se registrujete i učestvujete u B2B susretima putem portala https://technology-business-cooperation-days-2020.b2match.io/. Na ovom portalu možete pronaći više informacija o samom događaju, kao i listu do sada registrovanih kompanija.

Registracija za ovaj događaj je besplatna, a rok za prijavu je 30.06.2020. godine.

 

Za sve dodatne informacije u vezi sa učešćem na Technology & Business Cooperation Days možete kontaktirati Razvojnu agenciju Srbije na een@ras.gov.rs ili 011/3398-774.