VESTI

Prijave za "SEE Automotive – Connect&Supply 2020" B2B sastanke

May 14, 2020

 

Još nekoliko dana je preostalo da se prijavite za online B2B sastanke u okviru šeste konferencije "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020" koja će biti održana, takođe online, od 19. do 20. maja. Registracija za sastanke je besplatna, a mesta su ograničena. 

Razvojna agencija Srbije (RAS), kao deo Evropske mreže preduzetništva, organizuje ove poslovne susrete, a rok za prijavu je 18. maj.

Zainteresovani se mogu registrovati na http://seeautomotive2020.talkb2b.net/

Za više informacija o poslovnim susretima možete se obratiti putem e-mail adrese een@ras.gov.rs .

Ovogodišnja konferencija nosi naziv “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020" i fokusiraće se na to kako OEM reaguju u kriznim periodima, kakva je reakcija TIER1 dobavljača, kako održati nove tehnologije, uticaj krize na lanac dobavljača, inovacije i preduzetništvo u doba krize, automobilska industrija u budućnosti i druge aktuelne teme.

Neke od kompanija koje će učestvovati u ovoj konferenciji su predstavnici VW, JLR, VDA- Nemačka asocijacija automobilske industrije, Brose, Continental, Rheinmetall Automotive, Konnect-VW, BME- Nemačka, Videoton, Mađarska, Invenio, Poljska i mnogo drugih međunarodnih kompanija iz ove industrije.

Cilj događaja je da okupi i poveže OEM i TIER1&2 dobavljače i  relevantne institucije kako bi se unapredio razvoj automobilske industrije u regionu.

Ova konferencija, koju organizuje Automobilski klaster Srbije, je jedan od najznačajnijih poslovnih i ekspertskih susreta u sferi automobilske industrije za Jugoistočnu Evropu i predstavlja mogućnost za učesnike da saznaju novitete i trendove u industriji, kao i planove proizvođača u automobilskoj industriji.

Više o konferenciji: https://www.seeautomotive.com/