VESTI

Prvi Qatar Matchmaking Event šansa za nova internacionalna partnerstva

Jun 04, 2020

 

Razvojna agencija Srbije, zajedno sa Razvojnom bankom Katara, poziva kompanije da 7. jula učestvuju u prvim virtuelnim poslovnim susretima - Qatar Matchmaking Event 2020, koji imaju za cilj da podstaknu nova internacionalna poslovna partnerstva.

 

Podsticanje novih partnerstava i zajedničko upravljanje budućnošću, kako organizatori poslovnih susreta ističu, je glavna tema ovog virtuelnog događaja, namenjenog prvenstveno kompanijama koje su zainteresovane za saradnju sa vodećim proizvođačima u oblasti građevinarstva, građevinskog materijala i plastike.

B2B sastanci će se fokusirati informisanje o kapacitetima prerađivačke industrije i proizvodnje u Kataru i na otvaranju mogućnosti internacionalnim kompanijama da sarađuju sa vodećim proizvođačima u ovoj zemlji.

Događaj je odlična prilika da se kompanije susretnu sa potencijalnim dobavljačima, distributerima , partnerima u zajedničkim ulaganjima i predstavnicima vlasti, čime će se uspostaviti direktna veza između preduzeća i industrijskih zajednica Katara.

Virtuelni B2B sastanci se ugovaraju unapred putem B2match platforme, a održavanje i organizacija B2B sastanaka je deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Registracija je besplatna, a prijavljivanje je otvoreno do 23. juna. 

 

Registracija za događajhttps://made-in-qatar-2020.b2match.io

Zakazivanje sastanaka - https://made-in-qatar-2020.b2match.io/signup  

 

Prilikom prijave obratiti pažnju na selektovanje tačne vremenske zone.