VESTI

Virtuelna konferencija i B2B sastanci - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Apr 28, 2020

 

Razvojna agencija Srbije, kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva, koorganizator je konferencije Applied Artificial Intelligence Conference 2020 i poslovnih sastanaka koji će biti održani online 11. maja.

Konferencija i B2B sastanci baviće se upotrebom veštačke inteligencije u okviru biznisa i prednostima koje kompanije mogu imati od korišćenja AI (artificial intelligence) u svom poslovanju.

Događaji nude besplatne i unapred ugovorene jedan na jedan sastanke, potom informisanje o primerima veštačke inteligencije koja se upotrebljava u poslovanju, a takođe i generalno informisanje i znanja iz ove oblasti koje će eksperti podeliti sa učesnicima konferencije.

Virtuelni poslovni sastanci će biti organizovani između učesnika, provajdera, eksperata iz svih segmenata poslovanja putem B2match online alata i zahtevaju samo prijavu i popunjavanje kompanijskog profila - https://aaic2020.b2match.io/signup . Registracija je besplatna.

Sve više kompanija razmatra korišćenje veštačke inteligencije kako bi pospešile svoje poslovanje, povećale prodaju i profite, jer korišćenje ovih tehnologija zaista može kreirati kompetitivne prednosti. Stoga je učešće na ovoj konferenciji i poslovnim susretima prava odluka za kompanije koje teže unapređenju poslovanja i rezultata.

Applied Artificial Intelligence Conference 2020  se održava treći put i očekuje se da ove godine, u online formi, okupi preko 500 učesnika iz 25 zemalja sveta. Više o događaju možete pronaći na linku https://aaic2020.b2match.io/ .