Drugi „Meetup“ događaj u okviru „RASTI“ pilot projekta

Feb 12, 2019

Drugi  po redu „Meetup“ događaj u okviru pilot projekta akceleracije „RASTI“ održan je 6. frbruara u Novom Sadu. Događaj su organizovali Poslovni inkubator Novi Sad i Razvojna agencija Srbije, a glavni gost i predavač bio je Huan Karlos Morales, stručnjak u oblasti bootstrapp-a, poreklom iz Kolumbije.

Huan Karlos Morales održao je predavanje na temu „Bootstrapping Marketing for Startups“ i odgovarao na pitanja prisutnih iz oblasti marketinga, razvoja novih tehnologija, ekspanzije društvenih mreža i započinjanja novog posla. Gospodin Morales je predstavio i svoje lično iskustvo u pokretanju sopstvenog posla, prepreke sa kojima se suočavao, kao i najvažnije kanale za promociju i važnost podrške partnera u poslu.

Pilot projekat akceleracije „RASTI“ realizuje Razvojna agencija Srbije u saradnji sa Poslovnim inkubatorom Novi Sad. RASTI pilot projekat se realizuje u okviru Projekta „Razvoj akceleratora u cilju obezbeđivanja boljeg pristupa inovacijama za MMSP- ACCELERATOR“ koji finansira Evropska Komisija, u okviru Transnacionalnog programa Dunav.

Opšti cilj Projekta ACCELERATOR je poboljšanje pristupa finansijskim sredstvima za inovacije kroz unapređenje uslova institucionalnog okvira i odgovarajućih instrumenata javnih politika kroz razvoj praktičnih rešenja za usluge akceleracije

Naredni „Meetup“ u okviru pomenutog „RASTI“ pilot projekta biće održan 13. februara 2019. godine u Poslovnom inkubatoru Novi Sad, kada će gost predavač biti gospodin Grigoris Cacikostas.