Poziv na prezentaciju programa podrške belgijskim kompanijama “Business Opportunities for Belgian Companies in Serbia”

Jan 21, 2019

Razvojna agencija Srbije (RAS), Kancelarija za ekonomiju i trgovinu Ambasade Belgije u Srbiji i Belgijsko-srpska poslovna asocijacija, Vas pozivaju na prezentaciju “Business Opportunities for Belgian Companies in Serbia” koja će se održati 21. februara, 2019. godine u Klubu poslanika, Tolstojeva 2, u Beogradu.

Na događaju će biti predstavljeni programi podrške i subvencija koje Razvojna agencija Srbije pruža belgijskim kompanijama koje već posluju u Republici Srbiji, kao i uputstva i informacije za belgijske kompanije koje su zainteresovane da započnu poslovanje u Srbiji ili prošire svoje prisustvo i rad u Srbiji.  Događaj predviđa i individualni sastanak i razgovor sa savetnicima u Razvojnoj agenciji Srbije.

Prezentacija Uredbe o uslovima i načinu privlačenja direktnih investicija, kao i individualni sastanci će biti organizovani na engleskom jeziku.

Prijavni obrazac možete preuzeti ОVDE

Agendu događaja možete preuzeti OVDE.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Milici Vranjanac na e-mail m.vranjanac@bsbiz.eu ili  Marijani Tufegdžić belgrade@hub.brussels