VESTI

4. МЕЂУНАРОДНИ ФОРУМ О САРАДЊИ

Sep 24, 2018

Развојна агенција Србије, Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа Републике Српске и Привредна комора Србије, организују 4. Међународни форум о сарадњи који ће бити одржан 15. и 16. новембра 2018. године у Гранд Хотел Торник на Златибору.

Форум ће на једном месту окупити привреднике из земаља региона и Европске уније, представнике државних институција и привредних комора, развојних агенција, као и других организација које пружају подршку привреди, све у циљу размене искуства, промовисања својих производа и услуга, као и успостављања нових пословних контаката и будуће сарадње.

Ове године тема форума је подршка ММСПП кроз програме финансијске подршке. У оквиру Форума биће одржано више панела на тему приступа финансијским фондовима за ММСПП Западног Балкана, развоја предузетништва и унапређења прекограничне сарадње. Посебан фокус овог Форума јесу и Међународни пословни сусрети за ММСПП и кластере који се организују у оквиру Европске мреже предузетништва. Учешћем на овим пословним сусретима, компанија ће имати могућност да стекну нове пословне партнер међу компанијама из Турске, Мађарске, Румуније, Словеније, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине и других земаља.

Учешће на Форуму је бесплатно и овим путем позивамо све заинтересоване привреднике да узму учешће на Форуму и међународним пословним сусретима. Више информација о самом Форуму и пословним сусретима као и сама регистрација доступни су на линку:

http://zlatibor2018.talkb2b.net/

Молимо Вас да се региструјете до 12. новембра 2018. године.

За све додатне информације, можете нас контактирати на een@ras.gov.rs или на телефонe: 011/3398-644 или 011 3398-772.

Прошлогодишњи Форум, одржан на Јахорини, окупио је више од 300 учесника. Присутни су били представници из око 120 предузећа из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Мађарске, Кине, Хрватске, Бугарске и Словеније.