VESTI

B2B sastanci za MMSP i klastere na Regional Innovation Forumu (Zlatibor)

May 25, 2020

 

U okviru događaja Regional Innovation Forum 2020, u sredu 1. jula 2020. godine, u hotelu Mona na Zlatiboru, biće održani Međunarodni poslovni sastanci ("B2B - Business to business") za inovativna mikro, mala i srednja preduzeća i klastere.

Učešće na B2B sastancima je besplatno, a prijavljivanje i zakazivanje sastanaka se vrši putem linka http://ecf22.talkb2b.net/page/19/What+is+a+matchmaking+event.

Na istom linku možete naći i agendu događaja.

Očekuje se učešće preduzeća iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, kao i drugih zemalja.

Nakon B2B sastanaka, biće održane prezentacije programa podrške privredi od strane predstavnika Razvojne agencije Srbije, Fonda za inovacionu delatnost i Zavoda za intelektualnu svojinu.

U ime RAS, direktorka Sektora za podršku MSP Jelena Cvijanović govoriće na temu "Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja MSP", uz primere dobre prakse. Kao predstavnik Fonda za inovacionu delatnost prisutnima će se obratiti koordinator TTF Programa  Mlađan Stojanović na temu "Mehanizmi finansiranja inovacija", dok će predstavnik Zavoda za zaštitu intelektualne svojine će izložiti načine i uslove da svoju ideju zaštitite na najbolji mogući način.

Međunarodni poslovni susreti i prezentacije programa podrške privredi, organizovaće se u okviru Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network) koja pokriva više od 65 zemalja širom sveta.