Вести

Б2Б састанци за ММСП и кластере на Regional Innovation Forumu (Златибор)

May 25, 2020

 

У оквиру догађаја Regional Innovation Forumu2020, у среду 1. јула 2020 године, у хотелу Мона на Златибору, биће одржани Међународни пословни састанци ("Б2Б – Business to Business") за иновативна микро, мала и средња предузећа и кластере.

Учешће на Б2Б састанцима је бесплатно, а пријављивање и заказивање састанака се врши путем линка http://ecf22.talkb2b.net/page/19/What+is+a+matchmaking+event. На истом линку можете наћи и агенду догађаја.

Очекује се учешће предузећа из Србије, Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине, као и других земаља. 

Након Б2Б састанака, биће одржане презентације програма подршке привреди од стране представника Развојне агенције Србије, Фонда за иновациону делатност и Завода за интелектуалну својину.

У име РАС, директорка Сектора за подршку МСП Јелена Цвијановић говориће на тему "Извори финансирања за унапређење пословања МСП", уз примере добре праксе. Као представник Фонда за иновациону делатност присутнима ће се обратити координатор ТТФ Програма  Млађан Стојановић на тему "Механизми финансирања иновација", док ће представник Завода за заштиту интелектуалне својине ће изложити начине и услове да своју идеју заштитите на најбољи могући начин.

Међународни пословни сусрети и презентације програма подршке привреди, организоваће се у оквиру Европске мреже предузетништва (Enterprise Europe Network) која покрива више од 65 земаља широм света.