VESTI

Конференција „КАКО ПАМЕТНО ИНВЕСТИРАТИ“

Feb 26, 2024

Седма по реду конференција „КАКО ПАМЕТНО ИНВЕСТИРАТИ“, заказана је за среду, 13. март 2024. године, у простојима Привредне коморе Србије, Кнеза Милоша 12

 

 

Конференција се организује у оквиру пројекта Пословни скок у суорганизацији Привредне коморе Србије, Европске мреже предузетништва, агенције FOTINA, Националне службе за запошљавање, и уз подршку партнера, компаније Intesa Invest, Bl Luxury Hospitality и адвокатске канцеларије Гановић и партнери.

Теме овогодишње конференције су паметно инвестирање, трендови у инвестирању, као и заштита компанија од тржишних ризика.

Циљ конференције је да заинтересоване привреднике информише о доступним изворима финансирања, подстицајима и програмима подршке за 2024.годину. 

Као и претходних година, конференција ће окупити представнике Министарства привреде Републике Србије, Развојне агенције Србије (РАС), Развојне агенције Војводине (РАВ), Националне службе за запошљавање (НСЗ), Привредне коморе Србије (ПКС), Европске мреже предузетништва (EEN), SME HUB.

Посебан део конференције, панел дискусија, намењена је представљању инвестиција будућности, потреби за дигитализацијом и иновацијама у пословању, као и интеграцији технологија вештачке интелигенције у циљу постизања конкурентске предности.

 

Учешће на конференцији је без котизације, пријава обавезна на имејл: office@poslovniskok.rs

 

АГЕНДА ДОГАЂАЈА