VESTI

Позив за учешће на 25. Међународном привредном сајму у Тирани

Oct 09, 2018

БЕОГРАД - 9. октобра, 2018. године - Развојна агенција Србије вас позива да учествујете на 25. Међународном привредном сајму у Тирани, Албанија од 21. до 24. новембра 2018. године.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије, у циљу подршке и промоције извоза, организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 25. Међународном сајму привреде у Тирани, који се одржава у периоду од 21. до 24. новембра 2018. године у Албанији.

За српску привреду Албанија је тржиште са значајном перспективом где наша привреда бележи вишегодишњи суфицит у размени, са константним растом робне размене. Тржиште Албаније је недовољно покривено, односно могућности пласмана наших производа су знатно веће и ово је добра прилика да наши извозници представе своје производне програме, извозне могућности, учврсте постојеће и успоставе нове пословне везе са партнерима из Албаније и излагачима из других земаља.

Међународни сајам привреде у Тирани је по броју излагача и посетилаца најзначајнија сајамска манифестација у Албанији која ће окупити излагаче из више од 20 земаља. Прошле године сајам је посетило преко 20.000 посетилаца. Будући да је овај сајам по профилу општи, представиће се производи из металске и грађевинарске индустрије, пољопривредне и прехрамбене области, најновија достигнућа из аутомобилске индустрије, области високих технологија, као и у сектору услуга од банкарства до туризма.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана пријава као и скенирано Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза и доприноса примаће се до петка 19. октобар до 16:30 часова, а шаљу се електронском поштом на е-mail: region@pks.rs.

Оригинал Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза и доприноса, заједно са попуњеном, потписаном и овереном пријавом неопходно је послати поштом на адресу: Привредна комора Србије, ул. Ресавска 13-15, 11000 Београд, са назнаком: Центар за регионалну сарадњу и Коморски инвестициони форум (за Марка Мандића).

За додатне информације контакт особе су Александар Радовановић, руководилац Центра за регионалну сарадњу и КИФ (066/875-1248; aleksandar.radovanovic@pks.rs) и Марко Мандић, самостални саветник у Центру за регионалну сарадњу и КИФ (066/875-1259; marko.mandic@pks.rs).

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму

Пријава за сајам

Правила о учествовању на сајму