VESTI

УСПЕШНО ЗАВРШЕНА „МАЛА ШКОЛА KAIZEN™-а“

Sep 30, 2020

Током септембра успешно је завршена „Мала школа KAIZEN™-а“, реализована у организацији: Развојне Агенције Србије, Јапанске Пословне Алијансе у Србији и Kaizen Institute.

 

Циљ ових онлине тренинга било је  унапређење знања сертификованих ментора из регионалних развојних агенција из области KAIZEN™-а.

KAIZEN™ је јапанска методологија за унапређење продуктивности, која има за циљ стварање културе непрекидног побољшања. „Малу школу KAIZEN™- а“ успешно је завршило 32 ментора из акредитованих регионалних развојних агенција, који су сертификовани у оквиру дугогодишње сарадње Развојне агенције Србије и Јапанске агенције за међународну сарадњу (ЈИЦА).

Током петодневног онлине рада тренери су настојали да  менторима пренесу своје дугогодишње знање и искуство, али и да им приближе све изазове и могућности рада на терену. Обрађене су следеће теме : KAIZEN™ Foundation, Уређење радног простора 5С, KAIZEN™ for Office, Structure Problem Solving (SPS), Тotal Productive Maintenance (TPM).

Обуку о примени „Каизен“-а водили су Бојан Шћепановић, директор Kaizen Institute и Драгица Ђокић, дугогодишњи експерти за имплементацију и обуке из  KAIZEN™-а.