VESTI

Virtuelni B2B sastanci za kompanije iz tekstilne industrije – Textile Connect

Apr 22, 2020

 

Evropska mreža preduzetništva (EEN) organizuje virtuelne B2B sastanke „Textile Connect 2020“ za kompanije iz tekstilne industrije, u periodu od 4. do 8. maja 2020. godine.

 

S obzirom na to da je zbog pandemije Covid-19 nemoguće organizovati sastanke uživo, organizatori su odlučili da omoguće besplatne online sastanke za kupce i dobavljače u tekstilnoj industriji.

Ovaj vid sastanaka omogućiće vam da pronađete predane potencijalne poslovne partnere, a putem online platforme organizatori će zakazati vaše sastanke. Takođe, time ćete proširi svoju poslovno-saradničku mrežu, bićete u mogućnosti da razmenite iskustva i budete u toku sa trendovima u industriji i tehnološkim inovacijama u sektoru.

Svi zainteresovani za virtuelne B2B sastanke se mogu prijaviti putem sledećeg linka i unapred rezervisati željene poslovne susrete https://textile-connect-2020.b2match.io/  .

Evropska mreža preduzetništva (EEN) pruža podršku pre, u toku i nakon sastanaka, poput pomoći da kreirate informativan poslovni profil, nakon događaja komunicira sa svakom kompanijom o utiscima i rezultatima i slično.