Вести

Виртуелни Б2Б састанци за комапније из текстилне индустрије - Textile Connect

Apr 22, 2020

 

Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) организује виртуелне Б2Б састанке „Textile Connect 2020“ за компаније из текстилне индустрије, у периоду од 4. до 8. маја 2020. године.

 

С обзиром на то да је због пандемије Covid-19 немогуће организовати састанке уживо, организатори су одлучили да омогуће бесплатне оnline састанке за купце и добављаче у текстилној индустрији.

Овај вид састанака омогућиће вам да пронађете предане потенцијалне пословне партнере, а путем онлине платформе организатори ће заказати ваше састанке. Такође, тиме ћете прошири своју пословно-сарадничку мрежу, бићете у могућности да размените искуства и будете у току са трендовима у индустрији и технолошким иновацијама у сектору. 

Сви заинтересовани за виртуелне Б2Б састанке се могу пријавити путем следећег линка и унапред резервисати жељене пословне сусрете https://textile-connect-2020.b2match.io/ .

Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) пружа подршку пре, у току и након састанака, попут помоћи да креирате информативан пословни профил, након догађаја комуницира са сваком компанијом о утисцима и резултатима и слично.