Затворени позиви / конкурси

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРОГРАМ START UP 2017

 

Програм подршке почетницима за започињање посла – Start up

 

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава све потенцијалне предузетнике који су у току 2017. конкурисали за „Програм подршке почетницима за започињање посла – Start up“, да ће коначне одлуке о додели бесповратних средстава бити донете најкасније до краја маја, 2018. године.

 

Због великог интересовања за учешће у том програму и више од 1.200 пристиглих пријава, и даље су у току одбране пројектних идеја пред Комисијом за преглед и оцену пројеката, те активности у спровођењу Програма трају дуже него што је планом предвиђено.

 

Све информације у вези са одабраним корисницима средстава подстицаја по овом програму, биће благовремено објављене на интернет страници Развојне агенције Србије (www.ras.gov.rs).

 

Сви пријављени кандидати ће информације о резултатима Програма моћи да добију и у регионалним развојним агенцијама широм Србије у којима су поднели пријаве, а биће обавештени и писменим путем.

 

РАС је, у сарадњи са регионалним развојним агенцијама, током 2017. године, започела реализацију „Програма подршке почетницима за започињање посла – Start up“, у циљу отварања нових микро, малих и средњих привредних друштава и предузетничких радњи, као и подстицања отварања нових радних места.

 

Програм се реализује у две фазе и то:

  • Прва фаза Програма - Обуке;
  • Друга фаза Програма – Бесповратна средства и менторинг.

 

 

Хвала на разумевању,

Развојна агенција Србије