VESTI

B2B događaj za dobavljače i kupce u automobilskoj industriji - Kreirajte nove poslove i ojačajte lance dobavljača

Oct 27, 2020

 

Mreža automobilske industrije Saarlanda (Nemačka) i Evropska mreža preduzetništva (EEN) organizuju virtuelne internacionalne poslovne susrete „Automotive.Buyer&Supplier“ za kupce i dobavljače u automobilskoj industriji, i to 30. novembra i 1. decembra ove godine.

 

B2B sastanci „Automotive.Buyer&Supplier“ namenjeni su svim kompanijama koje su deo lanaca dobavljača u automobilskoj industriji, kao što su OEM, proizvođači automobila, dobavljači od TIER 1 do 4, dobavljači usluga istraživačkim institutima i podrazumevaju sva polja delatnosti u okviru automobilske industrije.

Razvojna agencija Srbije, kao koorganizator događaja, vas poziva da učestvujete u ovom B2B događaju, budući da su „Automotive.Buyer&Supplier“ idealna prilika da kreirate nove kontakte u sektoru automobilske industrije, proširite svoju bazu poslovnih saradnji i ojačate lance dobavljača.

Učešće je besplatno, a neophodna je registracija, najkasnije do 28. novembra.

Predviđeni su onlajn sastanci u trajanju od 20 minuta koje je potrebno prethodno rezervisati.

Registracija i rezervacije sastanaka se vrše na https://automotive-buyer-supplier-day-2020.b2match.io/

Ovaj međunarodni B2B događaj organizovan je i uz saradnju Nemačkog udruženje za upravljanje materijalima, nabavku i logistiku (BME), kao i uz podršku Pôle Automobile Européen (PAE) i saradnju automobilskih klastera šireg regiona.

Više informacija možete pronaći OVDE ili na linku: https://automotive-buyer-supplier-day-2020.b2match.io/