VESTI

B2B SUSRETI NA MEĐUNARODNOM FORUMU MAŠINOGRADNJE U BEČU

Sep 30, 2022

 

Međunarodni forum mašinogradnje i B2B susreti održavaju se 16. i 17. novembra u hibridnoj formi (online i uživo) u Beču, u organizaciji Privredne komore Austrije i uz podršku EEN.

b2b.jpg

Foto: Shutterstock

 

RAS i EEN pozivaju da učestvujete u predstojećem Međunarodnom forumu mašinogradnje i poslovnim susretima planiranim tokom ovog događaja. Tokom dva dana (16. i 17. novembra) događaj će okupiti stručnjake iz oblasti mašinogradnje iz čak 80 zemalja i kompanije iz celgo sveta.

Poslovni susreti su prava prilika da kreirate nove kontakte, proširite mrežu saradnika i potencijalno uvećate svoje poslovanje. Sastanci se unapred zakazuju, a postoje opcije učešća uživo i učešća virtuelno (livestream – online platforma).

 

Teme koje će dominirati forumom i B2B susretima su:

  • Pametne fabrike, bezbednost podataka
  • Održiva proizvodnja i cirkularna ekonomija
  • Automatizacija
  • Potraga za međunarodnim stručnim kadrovima
  • Nabavka na međunarodnom tržištu, održiva i efikasna

 

Pored zanimljivih predavanja i diskusija sa međunarodnim ekspertima, biće organizovane radionice kod tri austrijske ustanove/firme (Infineon, Univerzitet za primenjenu nauku FH Joanneum i Future Lab-Digital Engineering ).

Ućešće na B2B susretima i Forumu je besplatno, ali je neophodna registracija. Registrovanje je otvoreno do 17. novembra. Potrebno je kreirati profil sa fotografijom.

Registrovanje je dostupno na portalu: https://machinery2022.b2match.io/signup

Radni jezik je engleski. Detaljnije informacije o događaju možete pronaći OVDE.

Program Foruma.