VESTI

EXPO-CIIE 2023

Mar 16, 2023

Kineski međunarodni uvozni sajam „China International Import EXPO-CIIE”, jedan je od najvećih sajmova u Kini na kome izlaže preko 140 zemalja iz celog sveta

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na Кineskom međunarodnom sajmu uvoza EXPO - CIIE 2023 i predstave svoje proizvode u okviru nacionalnog štanda Srbije.

Šestu godinu zaredom, domaći privrednici imaju priliku da se povežu sa kineskim uvoznicima i distributerima, ali i da se upoznaju sa novim svetskim trendovima. Srpske kompanije učestvuju na ovom sajmu od samog početka, od 2018. godine i vraćaju zadovoljne kontaktima i poslovima koje ostvaruju na tržištu Kine.

CIIE 2023 održaće se od 5. do 10. novembra u Šangaju. Organizatori sajma su Vlada Narodne Republike Kine i Kineski međunarodni uvozno-izvozni biro (China International Import Expo Bureau), a manifestacija ima za cilj da podstakne uvoz strane robe i usluga u Kinu, a u skladu sa nastojanjem Kine da promoviše globalizaciju i otvorenost tržišta.

Prijave za učešće na sajmu otvorene su do četvrtka, 6. aprila. Tekst Javnog poziva, kao i prateću dokumentaciju možete preuzeti OVDE.