VESTI

EXPO-CIIE 2024

Apr 05, 2024

Kineski međunarodni uvozni sajam „China International Import EXPO-CIIE”, jedan je od najvećih sajmova u Kini na kom se predstavljaju izlagači iz  preko 140 zemalja celog sveta

 

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na Кineskom međunarodnom sajmu uvoza EXPO - CIIE 2024 i predstave svoje proizvode u okviru nacionalnog štanda Srbije.

China International Import EXPO-CIIE održaće se od 5. do 10. novembra u Šangaju. Organizatori sajma su Vlada Narodne Republike Kine i Kineski međunarodni uvozno-izvozni biro (China International Import Expo Bureau), a manifestacija ima za cilj da podstakne uvoz strane robe i usluga u Kinu, a u skladu sa nastojanjem Kine da promoviše globalizaciju i otvorenost tržišta.

Na ovogodišnjoj manifestaciji očekuje se učešće predstavnika više od 100 zemalja i regiona, kao i 150.000 profesionalnih kupaca iz Kine i drugih zemalja. Sedmu godinu zaredom, domaći privrednici će biti u prilici da se povežu sa kineskim uvoznicima i distributerima, ali i da se upoznaju sa novim svetskim trendovima.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji posluju u sektoru prehrambene industrije.

Prijave za učešće na sajmu otvorene su do petka, 26. aprila. Tekst Javnog poziva, kao i prateću dokumentaciju možete preuzeti OVDE.