VESTI

TECHNOLOGY FORUM - Međunarodni poslovni susreti za ICT sektor

Nov 10, 2020

 

Razvojna agencija Srbije, kao koorganizator događaja, poziva inovativne kompanije, univerzitete, istraživačke centre i druge organizacije koje posluju ili su aktivne u sektoru ICT (informaciono-komunikacionih tehnologija) da se prijave za učešće u virtuelnim međunarodnim poslovnim susretima „Technology Forum 2020“ zakazanim za 2. decembar 2020. godine.

 

B2B susreti u okviru Technology Foruma imaju za cilj promociju poslovnog, tehnološkog i istraživačkog partnerstva okupljajući živopisnu ICT zajednicu iz Grčke, zemalja Jugoistočne Evrope i šire.

Organizator događaja je Praxi Mreža iz Grčke, a susreti su deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva.

Fokus sastanaka biće na preduzetnicima, istraživačima i zainteresovanim stranama koji žele da razmene nove ideje i identifikuju poslovne i istraživačke partnere.

Glavne teme poslovnih susreta su: 5G mreža, 3D štampa, AR i VR, Big data, Block Chain, IoT, Cloud computing, sistemi i e-Infrastruktura, IT sigurnost i poverenje, Mašinsko učenje, Robotika, Društveni mediji i druga ICT tehnologija. Teme pokrivaju primenu ovih tehnologija u širokom spektru industrija, od automobilske, transportne industrije, Clean Tech, poljoprivrede, preko zdravstva, obrazovanja, energije, kreativnih industrija i medija, do prerađivačke industrije, turizma i mnogih drugih sektora.

Učešće na ovim B2B susretima je besplatno. Prijave su otvorene do 1. decembra i dostupne na linku: https://technologyforum2020.b2match.io/

Uz registraciju potrebno je unapred rezervisati željene sastanke, a mesta su ograničena.

 

 

8477517383-d569510eba.png