VESTI

PLMA Amsterdam 2020 odložen za decembar

Mar 19, 2020

 

U svetlu trenutnih događaja i svetske situacije u vezi sa širenjem virusa Covid-19 (corona virus), kao i usled odluka vlada širom Evrope i sveta da zabrane velika okupljanja, javne događaje i slično, organizatori sajma PLMA 2020 World of Private Label" u Amsterdamu odlučili su da odlože održavanje sajma za 2-3 decembar ove godine.

 

Predsednik PLMA, Brian Sharoff rekao je da sa svim ograničenjima vlade, zatvaranjima, nesigurnošću i ličnom zabrinutošću svakog, odlaganje sajma je bilo neizbežno.

PLMA tim i svi partneri koji su uključeni u organizaciju će predano raditi i sa maksimalnim entuziazmom i biće fokusirani na novi datum u decembru. Apsolutno sam uveren da će to biti odličan sajam“, izjavio je Sharrof.

Podsećamo, ovaj sajam prvenstveno je bio zakazan za 26-27 maj. Sada je pomeren na 2-3 decembar 2020. godine. Kao što je to bilo i do sada, PLMA će se održati u RAI Exhibition Centre u Amsterdamu.

Sajam PLMA Amsterdam već tri decenije predstavlja mesto susreta proizvođača sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. Prethodne godine, u maju,  sajam je posetilo preko 14.000 stručnih posetilaca iz više od 110 zemalja.