VESTI

ProWine Shanghai 2023

Jul 24, 2023

Prvi put nakon pandemije Covid-19, ProWine Shanghai se vraća na scenu i otvara vrata izlagačima od 8. do 10. novembra 2023. godine

 

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića PROWINE CHINA 2023.

ProWine China se održava u Šangaju, kao “ogranak” dobro poznatog sajma ProWein u Dizeldorfu. ProWine Shanghai je od svoje premijere 2013. godine postao sajam broj 1 u Kini za vina i alkoholna pića. ProWine Shanghai je platforma na kojoj međunarodni trgovci i proizvođači, kao i lokalni dobavljači mogu da se predstave, uspostave kontakt i upoznaju tržište Kine.

Upravo je kinesko tržište vina najbrže rastuće u svetu, a ProWine Shanghai obezbeđuje optimalne uslove potrebne za prodor na njega. Fokus ovog sajma je na kvantitetu, kvalitetu i raznovrsnosti ponude. Sajam godišnje poseti oko 20 hiljada posetilaca, koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 800 izlagača iz 39 zemalja.

Prijave za učešće na sajmu ProWine Shangh otvorene su do petka, 28. jula 2023. godine.

Tekst Javnog poziva, kao i prateću dokumentaciju možete pronaći OVDE.