VESTI

B2B sastanci za mala i srednja preduzeća iz metalne industrije

Sep 01, 2020

U okviru projekta ITC Mind- Inovativni i tehnološki centar za metalsku industriju, Vojvodina Metal Klaster sa partnerima SzSzC Deri Miksa iz Segedina i Edukativni trening centar iz Novog Sada, 22. septembra organizuje online B2B sastanke između malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije. Podršku u realizaciji dogadjaja je pružila Evropska mreža predzetništva (EEN).

Poslovni susreti namenjeni su kompanijama u metalskom sektoru i kompanijama koje usko saradjuju sa njima, velikim kompanijama, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima, inovatorima, pronalazačima, naučnim i razvojnim institucijama.

Događaj je otvoren i za povezane sektore, predstavnike evropskih i nacionalnih institucija, banke, Inovacione fondove, osiguravajuća društva, poslovne anđele…

Razvojna agencija Srbije, kao jedan od partnera, poziva sve zainteresovane kompanije da se registruju i učestvuju u ovim poslovnim susretima. Kompanije koje se registruju imaće mogućnost da odaberu partnere za razgovor u skladu sa svojim poslovnim interesima i unapred dobiju spisak zakazanih sastanaka. Predviđeno je da sastanci traju po 25 minuta.

Sastanci će okupiti učesnike iz Srbije , Mađarske, Rumunije, Češke, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije,Nemačke,Francuske,Španije, Turske i drugih zemalja Evrope.

Prijave za B2B susrete vrše se putem linka: https://itcmindb2b.talkb2b.net/

Rokovi:

  • 25.08. - 20.09.2020. - Online registracija
  • 6 - 20.09.2020. - Zakazivanje Online sastanaka
  • 22.09.2020. - Online sastanci
  • 15 - 23.09. - Promotivne prezentacije inovacija i rezultata projekta