VESTI

Otvorene prijave za B2B susrete sa turskim kompanijama - Match4Industry

Oct 06, 2020

ABİGEM East Marmara, u saradnji sa Kočeli Privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva, 2. decembra ove godine organizuje virtuelne međunarodne poslovne susrete „Match4Industry“.

 

Susreti su namenjeni kompanijama u automobilskoj industriji (dobavljačima), elektronskoj, hemijskoj industriji, sektoru građevinskog materijala, metal i mašinskom sektoru, kao i kompanijama koje posluju u sektoru gume i plastike, pneumatika, energije i zaštite životne sredine.

Organizatori obećavaju sastanke sa precizno odabranim kompanijama iz turskog regiona Kočeli koje posluju u nekom od ovih sektora. Uz to, obezbeđeni su englesko-turski i tursko-engleski prevodioci tokom događaja.

Učešće na ovim B2B susretima je besplatno, samo je neophodno registrovanje, i to najkasnije do 30. novembra 2020. godine.

Prijave se vrše putem linka: https://match4industry-2020.b2match.io/

Match4Industry su poslovni sastanci koji će kompanijama pružiti mogućnost kreiranja novih poslovnih prilika, kako sa kompanijama iz Turske, tako i sa kompanijama iz drugih zemalja, kao i proširivanja mreže poslovanja i informisanje o inovacijama i trendovima.

Razvojna agencija Srbije, kao deo Evropske mreže preduzetništva, koorganizator je ovog događaja i poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave za učešće.