VESTI

Virtuelni B2B susreti LEAP Summit 2020 Zagreb – novi trendovi i poslovne šanse

Sep 22, 2020

Razvojna agencija Srbije (RAS), kao koorganizator konferencije i poslovnih susreta LEAP Summit 2020, poziva sve zainteresovane kompanije da učestvuju i prijave se za međunarodne virtuelne B2B susrete, koji će trajati od 1. do 14. oktobra ove godine.

 

Dvodnevna konferencija LEAP Summit 2020 u Zagrebu prethodno je pomerena na 1. i 2. oktobar i biće spoj uživo događaja, za one koji imaju mogućnost nesmetanog putovanja u Hrvatsku, i virtuelne konferencije, učestvovanje putem stream-a za one učesnike koji fizički ne mogu biti prisutni. Kada je reč o internacionalnim poslovnim susretima, oni će biti održani online, i to u trajanju od 14 dana (1-14 oktobar).

Cilj celokupnog događaja (konferencije i poslovnih sastanaka) je mogućnost da pronađete nove poslovne partnere, razmenite iskustva i ideje i promovišete svoju kompaniju i poslovanje.

Događaj je namenjen kompanijama, start-up-ovima, freelancerima, investitorima, studentima, univerzitetima i fakultetima, istraživačkim institutima i institucijama koje podržavaju preduzetništvo.

 

 

 

Uživo praćenje konferencije biće moguće preko Facebook stranice konferencije https://www.facebook.com/LEAPCroatia .

 

LEAP Summit https://leapsummit.com/ je multidisciplinarna konferencija s naglaskom na razvoj veština budućnosti, edukaciji o informacionim tehnologijama, preuzetništvu i modernim trendovima. Organizator događaja je Evropska mreža preduzetništva (EEN), a RAS je koorganizator, partner iz Srbije.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ladu Benzon Kršnjavi, lbkrsnjavi@hamgbicro.hr , +3851 4891856 i Irenu Spahićispahic@hgk.hr , +3851 4561639.