VESTI

EMBEDDED WORLD 2024

Nov 09, 2023

Позив за учешће на предстојећем међународном сајму интегрисане електронике „EMBEDDED WORLD“ 2024 отворен је до  понедељка, 4. децембра

 

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије (ПКС), заједнички организују наступ компанија на предстојећем сајму интегрисане електронике EMBEDDED WORLD 2024, а у оквиру Националног штанда. 

EMBEDDED WORLD 2024 је водећи сајам embeded технологија на свету и место сусрета свих значајних актера у овој индустрији. Поред излагачког дела, на сајму се традиционално одржавају и специјализоване конференције,које се фокусирају на актуелне трендове из области сигурности и безбедности, одрживости процеса, IP&IC  дизајна и примене вештачке интелигенције.

EMBEDDED WORLD 2024 ће се одржати у периоду од  9. до 11. априла 2024. године, у Нирнбергу, Немачка.

Сајам се одржава сваке године, а у 2023. години на сајму се, у шест хала, представило 1.000 излагача из 42 земље. Током три дана трајања сајма, манифестацију је посетило око 27.000 посетилаца. На Националном штанду Србије, под слоганом „EMBEDDED.RESPONSIBLE.SUSTAINABLE“, иновативне производе и услуге представило је десет домаћих компанија.

Право на учешће на овом сајму у оквиру Националног штанда имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији.

Текст Јавног позива, као и пратећа документација доступни су на страници РАС.