Oдржан састанак партнера на Пројекту

Jun 10, 2019

Састанак партнера на Пројекту „Успостављање и промоција менторинг услуге за ММСП у земљама Западног Балкана“ – фаза 2 одржан је 5. јуна 2019. године у Београду.

Током састанка разрађени су даљи кораци везани за припрему пријаве за нови пројекат са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу (JICA). Такође, рађено је и на припремама за израду Меморандума о разумевању свих партнера на пројекту. Састанку су присуствовали представници следећих институција – партнера на пројекту: Развојна агенција Србије, Јапанска агенција за међународну сарадњу, Директорат за инвестиције, развој МСП и управљање ЕУ Фондовима – Министарство економије Црне Горе, Министарсво спољне трговине и економских односа Босне и Херцеговине, Сарајевска регионална развојна агенција, Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа Републике Српске и Агенције за подршку предузетништву Републике Северне Македоније.

На овом догађају потврђена је намера и заинтересованост свих присутних да се настави са спровођењем пројекта који промовише и институционализује услуге менторинга у свим земљама Западног Балкана као и чврста воља да модел менторинга који је успостављен у Србији буде модел који ће земље региона примењивати.