VESTI

RAS i USAID Projekat razvoja privatnog sektora

Oct 20, 2016

Razvojna agencija Srbije (RAS) realizuje projekat ,,Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (PSD)’’ u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodnu saradnju (USAID), misija u Srbiji, koja finansira projekat. Partneri na projektu su regionalne razvojne agencije: Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga (CRJP), Regionalna razvojna agencija Sandžaka-SEDA, Regionalna razvojna agencija Zlatibor i Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga.

Cilj projekta je jačanje MSPP u odabranim regionima putem šireg povezivanja. Projekat se bavi unapređenjem razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva sa ciljem povećanja prodaje, unapređenja izvoza i kreiranja novih radnih mesta.

S tim u vezi ARRA Leskovac ,,Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga” u partnerstvu sa RAS i partnerskim regionalnim razvojnim agencijama organizuju ,,Poslovne susrete” u Leskovcu.

Sektori koji će biti zastupljeni na poslovnim susretima su:

  • Agroindustrija
  • Laka industrija
  • Modna industrija

Poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.

Tokom manifestacije biće održan i mini sajam start-up kompanija koje su podržane od strane Projekta.

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete na poslovnim susretima u Leskovcu, u utorak 01.novembra 2016.godine, sa početkom u 11:00 časova, na lokaciji Pašina česma bb, Milanovo, Leskovac.

Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete izvršiti OVDE.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima u Leskovcu, molimo Vas da se registrujete OVDE do 28. oktobra 2016. godine.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a troškove prevoza učesnici snose sami.

Za dodatne informacije možete se javiti:

ARRA Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Leskovac

Tel: 016/3150-115

dragana.belenzada@centarzarazvoj.org