Вести

LONDON WINE FAIR 2024

Mar 19, 2024

Пријаве за учешће у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму вина LONDON WINE FAIR 2024, отворене су до четвртка, 21. марта

 

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму вина LONDON WINE FAIR 2024, који ће се одржати у Лондону, Велика Британија, у периоду од 20. до 22. маја 2024. године.

Право на учешће на овом сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији који се баве производњом вина.

LONDON WINE FAIR је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби вина у Великој Британији и Европи, на коjoj се сусрећу дистрибутери и представници водећих малопродајних ланаца. Као највећи сајам пића у Великој Британији, лондонски сајам вина, више од 40 година, привлачи десетине хиљада купаца из свих барова, ресторана, супермаркета, дистрибутера на три дана умрежавања, образовања и откривања.

Преко 400 до сада пријављених учесника овогодишње манифестације, потврђује да је LONDON WINE FAIR међу главним светским сајмовима посвећеним вину. Осим вина, пива и цидера, на сајму ће бити представљене и друге категорије пића - саке, пића са ниским процентом алкохола, као и безалкохолна пића.

Лондонски сајам вина је познат и по иновативном и актуелном садржају, који има за циљ да изазове, информише и забави, како посетиоце, тако и излагаче.

Текст јавног позива, као и пратећа документација доступни су на страници РАС.