Вести

PLMA: 35 српских брендова на сајму у Амстердаму

May 29, 2024

У оквиру два национална штанда, под слоганом „Your Name, Our Quality“, наступа 35 домаћих компанија

 

 

На Међународном сајму робних марки „PLMA 2024“, који се одржава у Амстердаму 28. и 29. маја, српски произвођачи представљају производне програме у Хали за прехрамбене производе, као и у Хали за непрехрамбене производе.

У оквиру прехрамбеног штанда, 28 фирми из Србије понудиће производе од смрзнутог воћа и поврћа, нискокалоричних џемова и воћних намаза, преко овсених каша, сушеног и чоколадираног воћа и слаткиша до разних врста тестенина, намаза, готових супа.

У Хали прехтамбених производа излажу: Agranela, Aleksandrija Fruška Gora, Budimka, Candy Rush, Cg Foods Europe, Cold Presso, Dem, Don Don, Flora, Frucom Food, Itn Group, Jaffa, Jugotrejd, Laki, M Pet Pr, Moravka Pro, Master Fruts, Min Komerc, Minela, Mitsides Points, Nn Tel, Ns Bomi, Packom International, Prest, Stanić, Unijapak, Zdravo Organik и Yumis.

Са друге стране, производни програми српских излагача у непрехрамбеној хали промовисаће пластичну амбалажу са применом у различитим индустријама, дрвену амбалажу, козметичке производе, кућну хемију, прибор за маникир, педикир, негу лица.

У Хали за непрехрамбене производе представиће се седам излагача: Beohemija, Hemijska industrija Dalia, DIN tim, JMC, Nevena, Ultrapapir и Umprom.

PLMA Amsterdam представља водећу пословну, сајамску манифестацију у оквиру које се састају произвођачи са представницима највећих светских малопродајних ланаца. Овогодишње издање окупља преко  15.000 светских трговаца, који представљају супермаркете, хипермаркете, дисконте, робне куће, апотеке као и увознике, дистрибутере, консултанте, агенте за продају и стручњаке за амбалажу и дизајн са циљем сагледавања нових пословних понуда, производа и технолошких иновација.

 

  

  

Електронски каталог компанија излагача доступан је ОВДЕ.