ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НАМЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „PRODEXPO“ 2019

Oct 11, 2018

BЕОГРАД - 11. октобра, 2018. године - Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије у циљу подршке и промоције извоза, организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму прехрамбених производа „PRODEXPO“ који ће се одржати у Москви, Руска Федерација, у периоду од 11. до 15. фебруара 2019. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и организују пласман на нова тржишта, као и да унапреде постојеће и остваре нове пословне контакте. Традиционално учешће српских компанија на једној од најугледнијих међународних изложби прехрамбених производа у Русији, региону Заједнице независних држава и шире, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru) је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети преко 60 хиљада посетилаца из око 100 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 2.300 излагача из 65 земаља и 31 националних експозиција земаља Европе, Азије, Африке, Америке и Аустралије.

На сајму „PRODEXPO“ 2019. године, Србија ће се представити са својим производима у павиљону 2, хали 3 на националном штанду површине 122m2.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом готових и полуготових производа из области прехрамбене индустрије.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана пријава као и скенирано Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза примаће се до петка 26. октобра до 16 часова, а шаљу се електронском поштом на e-mail: zorana.delic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs.

Оригинал уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза и доприноса, заједно са попуњеном, потписаном и овереном пријавом неопходно је послати поштом на адресу: Привредна комора Србије, ул. Ресавска 13-15, 11000 Београд, са назнаком: Служба за организацију сајмова, манифестација и догађаја за Јованку Ћалина.

За све неопходне информације, можете да контактирате Зорану Делић, из Привредне коморе Србије на број 011/ 3304 540, 0668751207.

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму

Пријава за сајам

Правила о учествовању на сајму