Вести

Преко 20 Б2Б сусрета на WIN EURASIA 2019 у Истанбулу

Mar 21, 2019

На 26. сајму прерађивачке индустрије “WIN EURASIA 2019“ одржаном у Истанбулу од 14. до 17. марта, 2019. године Развојна агенција Србије (РАС), у сарадњи са Привредном комором Србије (ПKС) и турском Агенцијом за подршку малим и средњим предузећима KOSGEB, организовала је преко 20 Б2Б сусрета за српске предузетнике.

Хиљаде посетилаца и излагача окупило се у "Win the Future" пословним догађајима који  се по први пут организују у оквиру Самита индустријских догађаја, међу којима је и скуп B2Win Matchmaking Area“ организован уз подршку Европске мреже предузетништва (ЕЕН).

На том догађају одржано је 27 билетаралних састанака и разговора представника српских и турских компанија, а разговори су били усмерени на потенцијалну сарадњу и извоз, односно увоз у обе земље.

Фокус целокупног сајма, као и пословних догађаја, био је на дигиталној трансформацији индустрије, Индустрији 4.0 и Smart Factory решењима.

Сајам WIN EURASIA (www.win-eurasia.com ) је један од водећих међународних сајмова прерађивачке индустрије, а само ове године окупио је 1.373 учесника из 20 земаља и преко 77 хиљада посетилаца из 122 земље.