Вести

Продужен позив за подношење пријава

Feb 29, 2024

Развојна агенција Србије обавештава заинтересованe да је рок пријавe за учешће на сајмовима „Automechanika“ и „Electornica“ продужен до петка 8. марта

 

Развојна агенција Србије, у сарадњи са Привредном комором Србије, по при пут заједнички организује наступ домаћих привредника у оквиру Националног штанда на два престижна немачка сајма.

 

 

Сајам ELECTRONICA (12. - 15. новембар) одржава се сваке друге године, у Минхену, Немачка. На сајму Electronica, посетиоци имају прилику да се упознају са најновијим технолошким иновацијама кроз различите секторе, укључујући електронику, енергетику, медицинску електронику, транспортну технологију и још много тога. Минхенски сајам Electronica је платформа која пружа могућност компанијама да представе своје најновије производе и технолошка решења, док посетиоцима омогућава да стекну увид у будуће трендове, као и размену искуства са стручњацима из индустрије.

 

 

AUTOMECHANIKA Frankfurt (10. – 14. септембар) водећи је светски сајам ауто индустрије, који се од 1971. oдржава сваке друге године. И ове године, Automechanika постаје место сусрета  водећих произвођача резервних делова и опреме за аутомобиле. Главне теме овогодишње манифестација која се одржава под под слоганом „Driving Transformation“ биће трансформација индустрије ауто делова, нове технологије, као и иновације у индустрији.

 

Више информација о сајмовима можете пронаћи у приложеним документима, као и на интернет презентацији  Развојне агенције Србије ras.gov.rs и Привредне коморе Србије www.pks.rs.

Текст Јавног позива - ELECTRONICA 2024

Текст Јавног позива - AUTOMECHANIKA 2024

Правила о учествовању на сајмовима у 2024. години