Учешће на међународном сајму увоза у Кини прилика за освајајне нових тржишта

Jun 03, 2020

 

Трећи Кинески међународни сајам увоза (China International Import Expo – CIIE) одржава се од 5. до 10. новембра ове године, у Шангају (НР Кина). Развојна агенција Србије, заједно са Привредном комором Србије, организује наступ српских привредника на овом сајму, у оквиру националног штанда.

 

РАС позива заинтересоване компаније да се пријаве за учешће на сајму CIIE 2020, на којем ће се Србија представити са националним штандом у хали за прехрамбену индустрију.

Развојна агенција Србије сноси трошкове закупа простора и изградње штанда, док излагачи сносе трошкове партиципације на сајму.

„China International Import Expo”, чији су организатори Влада Народне Републике Кине и Кинески међународни увозно-извозни биро (China International Import Expo Bureau), је манифестација која има за циљ да подстакне увоз стране робе и услуга у Кину, а у складу са настојањем Кине да промовише глобализацију и отвореност тржишта.

Сајам је идеална прилика за домаће компаније представе своје производе и услуге тржишту НР Кине, али и ширем тржишту, као и да склопе нове пословне контакте и нове послове којима ће повећати извоз своје робе и услуга.

Све о условима учешћа и начину пријаве за сајам можете пронаћи ОВДЕ.

Погледајте како је изгледало учешће српских компанија на прошлогодишњем сајму у Шангају, а национални штанд Србије је том приликом посетила и висока делегација Владе Републике Србије, предвођена председницом Владе, Аном Брнабић.